Wat is GROEN?

GROEN bestaat uit Amazone, Storm, Peer en Tijger. 4 nieuwe helden die ons gaan meenemen in hun idealen voor een groene wereld. GROEN zal ons bewust maken van duurzaamheid en laten zien wat er voor nodig is om de eigen omgeving zo in te richten dat we het mooie van de aarde kunnen bewaren.

De GROEN-karakters worden vertolkt door de social influencers Anique DreamOn en DS en de artiesten Steven van Oudshoorn en Isa Gommers.

De leden van team GROEN zullen de influencers zijn die er nog niet zijn.

GROEN zal zichtbaar zijn op verschillende sociale media, zal van zich laten horen met catchy popsongs en bewustmaking creëren via hun eigen educatieplatform voor basisscholen. De jeugd zal zich kunnen identificeren met één van de karakters en zo samen met GROEN de wereld een beetje mooier maken.

Karakters uit Team Groen

Ik focus op het goede en maak de wereld groener!

Muziekvideo

Zet Het Licht Op Groen
Klk hier

Amazone

Puur Natuur

Amazone staat voor puur natuur. De lieve en toegankelijke Amazone zet zich in voor mens en dier en het behoud van het groene van de aarde.

De longen van de aarde, zoals de oceanen en het Amazonegebied genoemd worden, zijn haar inspiratiebron om zich vol in te zetten voor team GROEN.

Zij is geliefd door haar open uitstraling en haar positiviteit en denkt altijd in oplossingen.

Tijger

De Scherpe Blik

Tijger staat voor De Scherpe Blik. Ze heeft oog voor detail en een kritische kijk op zowel voor- als nadelen. Je zult met sterke argumenten moeten komen, wil je haar overtuigen. Maar als ze dan overtuigd is, gaat ze er vol passie voor.

Tijger geeft nooit op en is daarom de drijvende kracht van team GROEN. 

Zij is de inspiratie voor velen om goed te zijn voor de eigen omgeving en te blijven nadenken over de keuzes die gemaakt worden. Het moet altijd passen in haar groene plaatje.

Peer

Innovatie

Peer staat voor innovatie. Peer is de gezellige, grappige studiebol van team GROEN.

Hij is altijd aan het zoeken naar nieuwe ideeën en mogelijkheden om de natuur groen en puur te houden. Hij heeft antwoord op elke vraag en denkt heel toekomstgericht.

Als de DJ van de groep zorgt hij voor de vrolijke noot en is hij de goedlachse allemansvriend.

Storm

Onuitputtelijke Energie

Storm staat voor onuitputtelijke energie. Storm is de sterke man van team GROEN. En niet alleen met pure kracht, maar ook met veerkracht en doorzettingsvermogen.

Zijn energie is aanstekelijk. Hij helpt daar waar hij kan en vindt het belangrijk dat met de natuurlijke kracht en energie van de zon de aarde gezond blijft.

Abonneer je op onze socials en blijf op de hoogte van GROEN